No heissulivei taas tännekin päin pitkästä aikaa. Minä siis palailin Gran Canarialta 3.1, oltiin päivällä kotona ja koulut alko sitten 7.1 ja nyt vasta tännekin asti taas pääsin. Unirytmi on vähän ollu sekasin, vaikka aikaeroa ei ollu ku vaivaset 2h. Uusvuos meni siellä, raketit oli mahtavia ja sit oli semmosii siistei ku ammuttii meren päälle. Mut juu, niist ei ny valitettavast tullu kuvii :( Harmittaa... mutta muutaman muun kuvan meinasin tähän lätkästä. Nauttikaa. Oli ihanaa. Ilma oli melkeen koko ajan ihanat +25 astet. Vaa yks päivä sato. Lämmint oli ja ihanaa ku aurinko paisto. Lennot oli mennes ja tulles myöhäs, mut muuten viihdyttiin. Hotelli oli semmone vähänku tyylii joku asuntola. Yhes kerrokses vaa oli huonei ja kaikist oli ovi niiku suoraa ulos. Meil oli kaks huonet väliovel. Juuh... mitäs vielä? Uima-allas oli ja vesi lämmint. Rannalki käytii, meren vesi ei ollu hirmu lämmint mut kyl siel uis. Jätskii tuli vedettyy ja ravintolaruokaa. Nams :p Aurinkoo otettii ja jopa minä rusketuin hiukan! :D Mutta juu, tässä ny näitä kuvia:

Aurinko ja palmuja, paistoi ihanan kirkkaasti :)


Takaa näkyy hotellii hiuka ja sit uima-allast pikkusi. Sit siel oli viel lasten altaat.


Täs uima-altaan toinen pää ja hotellin aula takana + ravintola.

Täs tämmöne ravintolapaikka. Täs on niiku kolme ravintolaa, kaks näkyy. Sit tääl kuvan niiku mun puolel mist otin :) ni on kauppakatu.

Tässä sitten vielä näkymät hotellin pihalta. Eli suoraan merelle!


Siinä oli muutama kuva. Toivottavast piditte. Hotellimme nimi oli muuten Playa Feliz ja suosittelen. Avattu vasta joulukuun alussa, sitä ennen remotoitu täysin. Hieno ja mahtava paikka :D
Saari oli siis Gran Canaria ja kaupunki Bahia Feliz.
Menkää ihmeessä...

Henna